Over ons

MAAK KENNIS MET KINNEGING

Kinneging Parket is een gespecialiseerd parketvloerenbedrijf uit Heemskerk, en bestaan sinds 1961. Wij zijn met ons bedrijf begonnen in de Jordaan te Amsterdam. In 1969 zijn we met de zaak naar Heemskerk verhuisd.

Ons werkterrein ligt op particulier gebied voornamelijk binnen de regio/driehoek Amsterdam, Alkmaar, Haarlemmermeer. Wij zijn aangesloten bij een branchevereniging, Vereniging van Parketvloeren Leveranciers, kort gezegd de VPL. Dit is de kleinere variant van CBW.

 

Kinneging is lid van de Parketgroep Nederland. Dit is een verzameling van alle gespecialiseerde parketbedrijven. Ook is Kinneging lid van de UIC. Deze heeft vooral bekendheid in de regio Kennemerland-zuid. Als u particulier lid bent, krijgt u een korting bij aanschaf van een van onze producten.

Het bedrijf is een VOF, met 5 vennoten. Buiten de vennoten heeft Kinneging 4 man personeel in dienst. Wij hebben dus zelden vloerleggers buiten ons bedrijf nodig. Al het eigen werk wordt dus met onze eigen gespecialiseerde mensen uitgevoerd.